Maarten BaanOntwikkelen van digitaal platform ‘Geloofstoerusting’

: www.jongerenavonden.nl: NL08RABO0114110808

  Werker Maarten Baan is woonachtig in Wijngaarden (ZH). Hij is getrouwd met Elske en zij hebben samen een dochter: Isah. In het dagelijks leven is hij als zorgcoördinator werkzaam in de gehandicaptenzorg.

  Sinds december 2012 is Maarten Baan, in een parttime bediening, aangesloten bij Stichting Werkers in de Wijngaard. Zijn werk bestaat hoofdzakelijk uit:

   

  A) Het organiseren van interkerkelijke avonden

  B) Het (verder) ontwikkelen van digitaal platform ‘Geloofstoerusting’

   

  Nadat Maarten in 2009 door Gods grote genade, zekerheid van geloof ontving,  ontstond er een verlangen om leeftijdsgenoten te bereiken met het levensveranderende Evangelie. Zo begon hij, met hulp van vrienden, eind 2009 met jongerenavonden in de Alblasserwaard: www.jongerenavonden.nl.

  Uit deze jongerenavonden ontstonden allerlei nieuwe initiatieven (ook voor ouderen), zoals: Bijbelstudies, geestelijke groeiavonden, gebedsbijeenkomsten en Sing-in’s.

   

  Eind 2012 kwam Maarten op het idee om geloofsgetuigenissen te filmen en op internet te plaatsen. Dit idee deelde hij met Marcel Vroegop. Hij bleek ook al langere tijd het verlangen te hebben om Engelse video’s te ondertitelen in het Nederlands. Samen hebben zij daarna een digitaal platform opgezet: www.geloofstoerusting.nl. Uiteindelijk is dit platform veel breder geworden dan de getuigenissen en de ondertitelde video’s.

   

  U kunt het werk van Maarten allereerst ondersteunen door zijn werk in gebed bij Gods genadetroon te brengen.
  Wilt u de jongerenavonden ondersteunen dan kunt u een gift overmaken op NL08RABO0114110808 tnv. Stichting Werkers in de Wijngaard te Ede. Doe dit dan onder vermelding van: “Jongerenavonden”  Wilt u Geloofstoerusting ondersteunen dan kunt u een gift overmaken op NL08RABO0114110808  op naam van; Stichting Werkers in de Wijngaard te Ede. Doe dit dan onder vermelding van: “Geloofstoerusting”