Theo VisserEvangelist en kerkplanter

: Nederland: www.theovisser.com: NL78INGB0006904822

  Theo Visser; evangelist en kerkplanter in hart en nieren. Vanaf 1995-2000 waren hij en zijn vrouw Rieneke betrokken bij Stichting Gave. In het jaar 2000 was hij betrokken bij de start van ICF Rotterdam een interculturele kerk een gemeente, gevormd door mensen van over de hele wereld, waarin God centraal staat en aanbeden wordt. Tot 2008 is hij daar voorganger geweest.

  Als pioneer is Theo sinds 2012 weer betrokken bij een nieuwe kerkplanting: LEEF! Rotterdam. Een gemeente bestaande uit verschillende communities.

  Vanaf 2005 is Theo betrokken bij ICP, een netwerk van interculturele kerkplanting. Met raad en daad wil hij kerkplanters in Nederland bijstaan en ze helpen de struikelblokken die men op het werkveld tegenkomt te tackelen.

  Zo werkt Theo enerzijds als ondersteuner, vraagbaak voor kerkplanters en staat hijzelf anderzijds met beide voeten op het werkveld.

  De missie waar Theo en Rieneke voor staan is samen te vatten in deze drie punten:

  • Zoveel mogelijk mensen volgeling van Jezus zien worden, om vervolgens deel uit te gaan maken van interculturele ‘communities’!
  • Zoveel mogelijk interculturele communities te zien ontstaan die samen een beweging worden die zich steeds verder vermenigvuldigt!
  • Het Koninkrijk van God te zien groeien en bloeien op allerlei plekken!

  Wilt u Theo en zijn gezin financieel steunen dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer:

  IBAN NL78INGB0006904822 t.n.v. stichting werkers in de wijngaard o.v.v. Theo Visser

  Verdere informatie over Theo en zijn werk zijn te vinden op: www.LEEF.cc  www.ICPnetwork.nl   www.theovisser.com