Wim Hoogendijkpastoraal werker en evangelist

: wimh79@gmail.com: Heartcry.nl: NL63RABO0177897600

  Wim Hoogendijk is sinds 2009 werkzaam als pastoraal werker en evangelist. Wim houdt zich tevens bezig met het geven van Bijbelstudies en het vervullen van spreekbeurten.

  Met betrekking tot evangelisatie en inwendige zending houdt Wim zich bezig met evangelisatie en áppelweken. Deze campagnes worden jaarlijks op verschillende plaatsen in de Biblebelt gehouden. Ook is hij samen met wat andere broeders bezig de verschillende werkgroepen vanuit Heart Cry die in Nederland actief zijn meer gestalte te geven. 

  Daarnaast  is hij betrokken bij het opzetten van de Bijbelschool in Duitsland en bij de jaarlijkse conferenties van stichting Heart Cry.

  De belangrijkste prioriteit in zijn bediening is gebed. Met name het gebed om een geestelijk ontwaken. Het verlangen van Wim is een krachtige door God gewerkte bovennatuurlijke opwekking.

  Wim is getrouwd met Corine en ze mogen samen de gelukkige ouders zijn van Jesse, Aron en Eli. 

  Heb je het verlangen om betrokken te zijn bij het werk van Wim en wil je op de hoogte gehouden worden. Mail dan voor de kwartaal nieuwsbrief naar wimh79@gmail.com Als je  financieel bij wilt dragen aan de bediening die Wim op dit moment vervult dan is het mogelijk om een gift over te maken op NL63RABO0177897600 (Rabo) t.n.v W. Hoogendijk STG Werkers in de wijngaard